Mimmtrix Susan räddar en höna!

Written By: Mimmi - Apr• 17•13

Idag hade en av mina stora silversvartrandadeWyandotter blivit jagade och blivit bitna. Hon hade flugit sin kos och jag kynde INTE hitta henne mer en mycket oroväckande en hög med fjädrar!
Tillslut var jag tvungen och hämta Mimmtrix Susan för att hjälpa mig att finna hönan.
Vi sökte på stora arealer utan at lyckas. Inte ett dpår!
Plötsligt så står Sue mycket snyggt och hönan var funnen. Trodde jag. Den flaxade iväg och letarkarusellen var igång igen. Tillslut stod Sue stramt och fast igen. Hönan var funnen!!!
Men, inte en chans att jag kunde se henne, men jag hörde henne. Hon låg och rosslade lite, men jag kunge fortfarande INTE se henne.
Sue stod fortfarande mycket fint och tillslut såg jag en liten röd hönskam nere i det döda gräset!!!! Där var hon!
Tror att Sue räddade livet på henne genom att hon fann henne!!!!!

20130417-012656.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Comments

 1. Anita Trollsfjord skriver:

  Vilken fantastisk hund Sue är.Exteriört är hon fantastiskt vacker och mentalt måste hon vara hur bra som helst. Tittar ofta på din hemsida och njuter av att se så vackra hundAR. mIN NÄSTA HUND MÅSTE BLI EN wEIMARaner! Lycka till mvh Anita

  • Mimmi skriver:

   Jaaaa, Anita! Sue är en fantastisk tjej!!!!! Hon är en mycket snygg tjej, jagar som en dröm, är ursnäll mot allt och alla! Så himla lätt att ha. Går bra tillsammans med ALLT! Hundar, höns, fasaner, katter m.m.! Det är verkligen toppenhärligt att få ha henne!!!!!!
   Du är mycket välkommen att titta in här på hemsidan! Håller på att försöka byta ut hela den gamla till denna, mera moderna sidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *