Kennel Mimmtrix deltog i fantastiska Junkkari, Finland, med framgångar!

Written By: Mimmi - Okt• 15•13
AUS CH Greywei Forget Me Knot "Piper" vann bästa tik klassen och blev BIM!

AUS CH Greywei Forget Me Knot ”Piper” vann bästa tik klassen och blev BIM på utställningen i Junkkari. Domare var rasspecialisten Raija Tammelin.

Jag med Greywei Forget Me Knot ”Piper”, valpköparna Emelie med Mimmtrix Sue Ellen ”Vilja”, Jocke med Mimmtrix Ghost Knell ” Knell” och japanska valpköparen Kayoko som köpt Mimmtrix Jenny Ilka, som är för ung för att vara med, tog alla och styrde bilen till Finland, till Laspua och 2013 upplaga av FANTASTISKA Junkkari!!!! En slags rasmönstring av alla kontinentala stående fågelhundar som var unghundar! deltog gjorde nästan 350 stycken unghundar!

Vi började ute på fältet, jag och Piper, Emelie och Vilja kom i en grupp med Vorsteh och Bretoner. Jocke hamnade i en annan grupp även den med vorsteh.

Piper smells something nice!

Piper smells something nice!

Tyvärr hamnade jag och Emelie i en av totalt bara 3 grupper som INTE hade fågel!!!! Alla de 21 andra grupperna hade fågel!!!! I Jockes grupp på 7 st hundar så hade de fågel var 5:e minut………! Suck….!

Jocke och Knell hade 3 fina fågeltagningar och gick till ett 3:e pris!!!! Stort GRATTIS till er! Knell är efter Winsome Deb V Westend ”Debbie” och Driftwoods Time Out Of Mind ”Bobby”.

Stort GRATTIS till husse Jocke med Mimmtrix Ghost Knell som gick till ett 3:e pris på fantastiska jaktprovet för stående fågelhundar, unghundar!!!! Deltog gjorde nästan 350 hundar!

Stort GRATTIS till husse Jocke med Mimmtrix Ghost Knell som gick till ett 3:e pris på fantastiska jaktprovet för stående fågelhundar, unghundar!!!! Deltog gjorde nästan 350 hundar!

Ytterligare en Bobby son tog ett 3:e pris på fält Ajax. Mamma är Mimmtrix Matilda.

Söndagen dömdes så utställningen av rasspecialisten Raija Tammelin! Hon satte excellent på både Piper och Vilja. Knell fick Very good. Piper blev slutligen Bästa tik och BIM. BiIR tog Ajax som avslutade dagen med att vinna BEST IN SHOW!!!!!!! Mycket snyggt!

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *