2 x 2:a pris på fält till Kennel Mimmtrix hundar på Bretonklubbens prov i Falköping!

Written By: Mimmi - Okt• 15•13
Så var det dags igen! Att starta 8 åriga, FANTASTISKA jakthunden  J Winsome Deb v Westend at Mimmtrix "Debbie" som senast hon startade var i unghundsklass och då tog pris, för ca 7 år sedan....! Och JAPP!!! Hon hittade rappisarna, stod fint, var lugn i flog och skott och apporterade fint fågeln. Deet blev en 6:a på fält och en 9 på apporteringen, ett 2:a pris!!!! J, NO W 10 Mimmtrix Torsten med matte Marjo gick i helgen också sina första prov! Avslutade på fint sätt genom att ta ett andra pris på fältet. Grattis till er!!!! Detta var på Bretonklubbens prov i Falköping. Det var ett FANTASTISKT väder, vackra vyer och trevliga hundmänniskor!

Så var det dags igen! Att starta 8 åriga, FANTASTISKA jakthunden J Winsome Deb v Westend at Mimmtrix ”Debbie” som senast hon startade var i unghundsklass och då tog pris, för ca 7 år sedan….!
Och JAPP!!! Hon hittade rappisarna, stod fint, var lugn i flog och skott och apporterade fint fågeln. Deet blev en 6:a på fält och en 9 på apporteringen, ett 2:a pris!!!!
J, NO W 10 Mimmtrix Torsten med matte Marjo gick i helgen också sina första prov! Avslutade på fint sätt genom att ta ett andra pris på fältet. Grattis till er!!!!
Detta var på Bretonklubbens prov i Falköping. Det var ett FANTASTISKT väder, vackra vyer och trevliga hundmänniskor!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *