Planerade kullar

Written By: Mimmi

Uppfödning

Kennel Mimmtrix har ingen stor uppfödning av weimaraner! Jag satsar på kvalitet istället för kvantitet! Uppfödningen sker i hemma miljö, inomhus. Jag har inga hundgårdar och mina hundar är med mig jämt!

Jag jagar själv och vill därför att föräldradjuren skall självklart ha det som krävs enligt rasens standard! Bra fågelhantering, vattenpassion, bra sök, bra fart och vidd. Säker i stående, lugn i flog och skott. Friska och sunda hundar med en bra mentalitet, därför mentalbeskriver jag mina hundar, ordnar beskrivning för min uppfödning.

Jag ordnar träninsgträffar. I slutet av Augusti har jag och valpköpare åkt upp till fjällen för att jaga ripa, tjäder och orre. Nu blir det mera träning och jakt på fält och skog. Sedan i september och oktober brukar jag ordna träningsträffar på fält.

Är du intresserad av en valp från Kennel Mimmtrix, hör gärna av dig. Telefon: 0322-660 440, mobil: 070-659 61 77. Hälsningar Mimmi, Kennel Mimmtrix

Parningar

Silversmith Chateau Mimmtrix beräknas att paras i november 2012 av AM CH Camelot´s Playboy To The Stars! Bägge föräldrarna är fantastiska USA importer med friska, sunda jagande hundar, härlig mentalitet och med en topp exteriör!!! Mera info snarast.

Bild 1Bild 2
Text 1Text 2

Bild 1Bild 2
Text 1Text 2