3 x BISS, SV CH, NV 06, NV 10, FIN VW 12 Mimmtrix Sydney af Bromhund ”Sydney”

Written By: Mimmi

SV CH, NV 06, NV 10, FIN VW 12  Mimmtrix Sydney af Bromhund
3 X ”BEST IN SHOW VINNARE” i Sverige,
”BEST IN SHOW 2-a” i Finland!

Mimmtrix Sydney BIS 2 SKF 2012 1

HD: Grad B (A/B), AD: UA

Född: 2002-10-19
e: Bromhund Year Tooo, imp Australien

u: S UCH, FIN UCH, DK CH, NORD UCH, SJ CH, SV CH, N UCH,

NV 01, EURO VW 06 Mimmtrix Sally

Se stamtavla

 

Sydney föddes som nummer 1 av 9 syskon den 19 Oktober 2002. Totalt blev det 5 tikar och 4 hanar i kullen. Mor är S UCH, FIN UCH, DK CH & NORD UCH, SJ CH, SV CH, N UCH, NV 01, EURO VW 06 Mimmtrix Sally ”Sally”och far är australie importen Bromhund Year Tooo, ”Hugo”.
Detta var Sally´s 3:e och sista kull och det var dags för mig att behålla en tik efter Sally.

Både Sally och Hugo har enorm vattenpassion, fart och vidd på fälten, mycket stor jaktlust och framför allt trevliga familjehundar.

Det skall bli kul att få börja om med en ”ny” hund i huset.Det är en tjej med MYCKET glädje på livet! Hon har en otrolig fart, spänst, enorm glädje och arbetslust! Sydney´s utställningskarriär kunde inte ha börjat bättre, BEST IN SHOW valp på rasspecialen i Ånnaboda 2003!
Sedan tog det roliga slut! Den 14:e juli blev Sydney biten av en huggorm, blev väldigt sjuk! Hon hade precis börjat att löpa några dagar tidigare och var lite nedsatt. Hon fick mycket höga värden på både lever och njurar. Sakta men säkert så har de höga värdena börjat att gå tillbaka! Men det blir INGEN jakt för hennes del alls i år! detta känns ju tråkigt med tanke på att vi har tillgång till fantastiska nya fågelmarker på fält! Men jag är naturligtvis MYCKET glad och tacksam för att hon överlevde! Så i år, 2004, får vi hoppas på syskonens framfart på tävlingsbanan och att vi kan komma igen 2005……………!

Just som Sydney ÄNTLIGEN är på väg tillbaka, blir hon fredagen den 1 oktober, huggormsbiten IGEN!!!!! Väl hos veterinären, Gunilla, tas ett blodprov omgående, detta visar att levern INTE har hunnit att återhämta sig från första bettet ännu! Naturligtvis så känns det enormt trist att en sådan ung hund skall råka ut för detta! Vi hade ju inte kommit igång ordentligt med träningen efter den första konvalesensen. Så nu är det åter igen vila som gäller, ta blodprover och att hoppas att hon fixar det igen………!