Winsome Weims Iowa Girl @ Mimmtrix ”Iowa”

Written By: Mimmi
Iowa har de bästa jaktlinjerna i sig både från USA och Europa. Hon har en underbar mentalitet. Är en liten tjej med en rejäl benstomme.Här står hon på långt håll för fasaner.

Iowa har de bästa jaktlinjerna i sig både från USA och Europa. Hon har en underbar mentalitet. Är en liten tjej med en rejäl benstomme.
Här står hon på långt håll för fasaner.

Iowa är ingen stor tjej! Men hon har ett stort hjärta! En superglad och MYCKET trevlig tjej! Välvinklad runt om, bra kors och svans ansättning. Detta är en släkting till Debbie, ett barnbarn till Mimmtrix Sydney så det skall bli MYCKET spännande att se henne fram igenom! Speciellt på fältet!

Född: 19 november 2010

e: J Winsome Ice Ryder Jr v Westend ”RJ”

u: J Mimmtrix Sissi till Winsome Weims, JH ”Sissi”
Så landade då Iowa äntligen den 7:e oktober på Köpenhamns flygplats! Hon är drygt 10 månader och det ska bli MYCKET spännande att följa hennes utveckling fram över!!!!
Iowa har USA BÄSTA jaktlinjer i sig! Farfar är Debbies farfar,NF CH, F CH, AF CH Westend’s Lil Sage Rider SH CGC CD NSD NRD, den hane i USA som har lämnat flest jaktchampions!
Iowas mamma är min jaktprovsmeriterade Mimmtrix Sissi till Winsome Weims. En dotter till NV 06, NV 10, SE VCH, FIN VW 11 Mimmtrix Sydney och tyske Golo vom Zehnthof. Så jag förväntar mig FART på fältet och en stor MÅNGSIDIGHET hos denna hund!